Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα έχουν τρόπαια όλα τα PlayStation classics του PS Plus, δηλώνει η Sony

*
H Sony αποκάλυψε πως, δεν είναι απαραίτητο τα παιχνίδια του original PlayStation και το PSP που θα συμπεριληφθούν στο ανανεωμένο PS Plus να έχουν τρόπαια. Σε ένα νέο blog, η εταιρεία σημειώνει ότι παιχνίδια όπως τα Ape Escape, Hot Shots Golf και Syphon Filter θα έχουν, όμως η προσθήκη τους επαφίεται αποκλειστικά στους εκάστοτε developers και δεν είναι υποχρεωτική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας VGC, στο έχουν προστεθεί 16 Trophies συν ένα Platinum για όσους κερδίσουν όλα τα υπόλοιπα. Επιπλέον οι εκδόσεις ορισμένων παιχνιδιών είναι οι PAL, που τρέχουν στα 50hz. Αυτό ισχύει για τα Everybody’s Golf, Wild Arms, Ape Escape, Jumping Flash, Kurushi, τα δύο Worms, το World Party και το Armageddon. Όμως για τα Tekken 2, Syphon Filter, Abe’s Oddysee και Mr. Driller στην υπηρεσία υπάρχουν οι εκδόσεις NTSC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*